Unghesttrening 30-31. august

Thomas D. Larsen og Else Hasvold.

GRENUTVALGET I DRESSUR: Den neste unghesttreningen med Thomas D Larsen blir tirsdag 30. og onsdag 31. august på Ellingsrud.

Det vil bli anledning til å ri på dag eller kveld. Det er også mulighet til å ri bare en dag. Det er lettest å få plass på dagtid for dem som har anledning til å ri da. Pris blir 800 kr pr dag. Regninger sendes ut etter avholdt trening fra NRYF.  Ridetid er en halv time per rytter. Bindende påmelding innen 23. august til else.hasvold@gmail.com.

Reserver vil bli satt inn etter reservelisten, men er det ingen reserver må dessverre påmeldte ryttere betale om de ikke har anledning til å selv delta. Unghester 3-6 år blir prioritert, men ryttere med eldre hester er også hjertelig velkomne til å melde seg på. Spørsmål rettes til Else på telefon 90 84 24 98.

NB Husk å sette ønsket ridetid på påmeldingen. De som er med for første gang på fylle ut påmeldingsskjemaet  som ligger på rytter.no

Vennlig hilsen Else Hasvold, Grenutvalget i dressur