EM dressur 2011: Alle norske gjennom veterinærsjekk

Det norske EM laget 2011 med lagleder Marianne Heltzen i midten.

ROTTERDAM: Alle de norske rytterne er nå gjennom veterinærsjekk og startlisten er nå klar.

Cahrine Rasmussen starter først av de norske rytterne onsdag 17. august.

Norge ble trukket som land 4, en god start. Cathrine Rasmussen og Orlando III er først ut i morgen av de norske rytterne og har sin start 09.47. Hennes trener Hasse Hoffmann er på plass. Orlando var super fin på treningen på tirsdag og er klar til å åpne det hele. Camilla Kalseth og Carte d’Or har sin starttid 14.09 og nr 18 som starter i klassen. Hun hadde også en fin trening med Paul Fielder tirsdag.

Torsdag 18. august er Lillann Jebsen og Pro-Set først ut av de norske, og har sin start 10.33. Siril Helljesen og Dorina har sin start 15.03. Det er kanon vær og god stemning. Litt bedre vannforhold i dag, men det kommer til å bli lange køer rundt vann og spyle plass, det er helt sikkert. De har bygget en helt ny arena med et fantastisk anlegg rundt, det er rett og slett vakkert. Fin mottagelse i dag, med vår egen Trond Asmyr fra FEI som var en av de som holdt tale.

På telefon fra Nederland kan Elizabeth Farbrot melde om god stemning og godt vær: – Vi gleder oss veldig til i morgen, sier hun, og lover å holde Dressursaklart.no oppdatert! – Det er også ekstra hyggelig at flere nordmenn har tatt veien ned hit, go Norway ;)

Fullstendig startliste finner du her.

Camilla er andremann ut på det norske laget.

 

Dressur så klart følger EM Dressur 2011: Se tidligere saker her …