Pro-NM 2011: Vellykket oppladning til NM

Ellen Birgitte Farbrot og CC Royal (Arkivfoto)

Det har vært mye god ridning å se denne helgen under Elitestevnet ved Epona Ryttersenter i regi av Sørlandsparken rideklubb. Ellen Birgitte Farbrot har hatt en svært god helg og har tatt plasseringer med både CC Royal og Marianne Heltzens Kraglunds Cladiat.

Ellen Birgitte farbrot låner Marianne Heltzens Grand Prix-hest, Kraglunds Cladiat.

I fjor høst ble CC Royal skadet, kun minutter før ekvipasjen skulle inn til start under VM i Kentucky. Nå er ekvipasjen tilbake for fullt, og vant lørdagens Intermediare II (66,645 %) .

Farbrot vant også lørdagens Grand Prix, da med Kraglunds Cladiat (64,574 %). Under dagens Grand Prix gjorde Farbrot rent bord, da hun tok førsteplassen med Kraglunds Cladiat (66,543 %) og andreplassen med CC Royal (65,638 %).

Jonas Elvebakk er godt fornøyd etter helgens oppvarming, og ser frem til NM som starter neste uke. (Foto: Andrea Kring Pedersen)

At dette i sin helhet har vært en spennende oppvarming til NM levnes det ingen tvil om. Ann Cathrin Lübbe stilte mannsterk med flere dyktige elever fra Danmark, og jevnt over har det vært mye god ridning og mange gode resultater.

Jonas Elvebakk er godt fornøyd etter helgen: – Det har vært et flott stevne, selv med litt regn er det god stemning på stevneplassen og en flott oppladningen til NM! Elvebakk vant blandt annet lilletur med Fitou E, samt 4-års cupen med hoppen Pari-Florenze (80.00 %), som han har gjennom et samarbeid med et stutteri i Danmark.

Hannah Hurvenes Clarke vant 6-års cupen med Riccley, og oppnådde en prosent på 83,800 %. Grete Bergstrøm og Prada har også gjort det godt den siste tiden, og helgens stevne var intet unntak. Under søndagens Prix St. Georg tok ekvipasjen seieren med 68,553%.

Flere resultater finner du her.

Dressur så klart følger NM Dressur 2011! – Tidligere saker: