NM Dressur 2011: Stand-Up show på rytterfesten!

Arkivfoto.

NM arrangøren lover god stemning når det blir Stand-Up show på Rytterfesten.

Frode Gallefoss er Stand Up komiker, forsker og overlege ved Sørlandets Sykehus. Han er kjent for sine muntre foredrag, og denne kvelden har han fokus på dressurridningen fra et litt humoristisk perspektiv. Hans alias er dressureksperten Edward Blakk fra Froland.

Rytterfesten torsdag 11. august er lagt til Quality Hotell. Det vil bli servert god mat og drikke i restauranten på Quality fra kl 20:00. Deretter blir det Stand Up show med komiker Frode Gallefoss i baren.

Pris 300,- for voksne og 150,- for barn.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på rytterfesten i god tid. Påmelding skjer via mail: sb@epona.no, eller i sekretariatet under PRO NM, innen søndag 7. august. I påmeldingen må man opplyse om navn og alder på deltaker.

Vel møtt!

Dressur så klart følger NM Dressur 2011! – Tidligere saker: