EM Ponni 2011: Reisebrev fra Polen, del 2

Ane trener Night Boom.

Oppdatering og siste nytt fra ponnijentene i Polen!

Årets to norske deltagere er Silje Syrstad og Ane H. Tveit Nilsen.

Av Karoline Kumle

Som de fleste vet, er Dumle skadet og jeg får derfor ikke ridd EM i år. Men at ponnien min ikke kunne dra, betydde ikke at jeg ikke kunne dra. Moren til Silje, Anne Gina, ringte mamma, og etter en kort samtale var det bestemt at jeg skulle være med Silje som hestepasser/moralsk støtte. På onsdag tok jeg ettermiddagsflyet over til Stavanger, hvor Silje bor, og der sov jeg til vi skulle begynne reisen fredag ettermiddag.

Vi dro fra stallen fredag ettermiddag, ca klokken 16.00. Det tok 3 timer til Kristiansand, fra Kristiansand tok vi en 2 timer og et kvarters båt over til Danmark, og deretter kjørte vi 2 timer og et kvarter til Ulrik. Vi kom frem klokken.03.30. Vi sov hos Ulrik to netter, og den tredje natten kl.01.00 begynte vi den lange kjøreturen til Polen der EM skal bli avholdt.

Turen var lett for Silje og meg, i og med at vi sov nesten hele turen, imens Anne Gina måtte kjøre en hel natt. Da vi endelig kom frem på stevneplassen i Polen  ca kl.14.00 var det allerede mange som hadde kommet, inkludert Ane Tveit Nilsen, som også skal ri EM. Vi fikk ryddet på plass, leid Ekko også bestemte vi oss for å gå på rommet, som vi trodde var på stevneplassen. Det viste seg at det ikke var noen rom der, så hotellet vi alle nå bor på ligger en evighet unna stevneplassen. Heldigvis er hotellet veldig stort og fint, så det er verdt den lange veien.

Etter at vi hadde sjekket inn, og kommet oss litt på plass, dro vi tilbake for at Silje og Ane skulle ri litt. Night-Boom kom seg fin etter hvert, ogEkko var fin.

Vi har også blitt kjent med en veldig koselig feltrittsrytter fra Norge, Stine Hoff, som er den eneste norske feltrittsrytteren som er med i EM.

Neste dag var det vet.sjekk og måling for dressurponniene, og begge ponniene gikk glatt gjennom. Senere ble ponniene ridd på den uferdige, uryddige dressurbanen. Night-Boom var bedre enn dagen før, og Ekko var veldig fin!

Flere oppdateringer kommer, så stay tuned !

Hilsen oss ponniryttere;)

Dressur så klart! vil følge årets EM for Ponni! Tidligere saker:

Silje og Ekko trener.