EM JR/ UR 2011: Flott innsats av Anniken Hals i dag

Anniken Hals red inn til en 2. plass i 1. avdeling av den individuelle konkurransen fredag. I morgen starter de 30 rytterne med høyest poeng fra lagkonkurransen, men det er hyggelig å bekle andreplassen etter første dag!

Idag startet den individuelle konkurransen i årets EM for JR/ UR i Danmark. Juniorene var først ut og Anniken Hals og Chopin viste at de har formen inne og red et flott program til 65,7%.

Astrid Rikheim i fredagens individuelle konkurranse.

Dermed står hun som nr 2 på resultatlisten etter første avdeling av juniorene. I morgen starter de 30 rytterne med høyest poeng fra lagkonkurransen, men det er hyggelig å bekle andreplassen etter første dag!

Fredrikke Dorati Bjerkåskolmen red til 62,6 %, Astrid Rikheim til 62,2 og Carina Brynhildsen til 57,7%. Uno ble litt spent og tittet litt i starten av programmet og Carina var nok ikke helt tilfreds i dag.

Celine Brynildsen lagets maskott.

Neste pulje ut var de unge rytterne. Klassen består nå av 59 ryttere. Dessverre har Hannah Hurvenes Clarke måttet trekke seg fra mesterskapet, men Julia Gerhardsen og Camilla Christensen startet i dag. Julia red til 60,0 % og Camilla til 61,5 %. Catharina Lorentzen Lund ble nr 26 etter lagkonkurransen og starter derfor i morgen kl 08.02.

2. plass på rytterfesten!

Rytterfesten var i går kveld og våre ryttere bidro til underholdning og ble belønnet med annenpremien. Ikke dårlig å nesten vinne rytterfesten! Til underholdningen bidro også Carinas lillesøster Celine som er lagets smilende maskott.

Vi har hatt fint vær fram til i dag. Men regnet startet i dag morges og bare tiltok utover dagen. Vi håper på bedring til i morgen!

Carina Brynildsen og Uno.
Annikken Hals og Chopin red et flott program fredag. Etter 1. avdeling ligger de på en 2. plass.

Tekst og foto: Tor Lübbe/ Dressursåklart.no. Ingen gjenbruk av bilder uten tillatelse fra fotograf. 

Dressur så klart! følger EM Junior/Young Riders 2011, tidligere saker: