Det norske EM-laget for FH er satt

gillundEM for funksjonshemmede går snart av stabelen, og 19-23 august vil ryttere fra hele Europa samles på Epona Ryttersenter i Kristiansand. Det norske laget er nå klart.

Silje Gillund og Dundee Klint ser frem til EM.
Silje Gillund og Dundee Klint ser frem til EM.

Det norske laget som skal representere landet under Para EM er:
Ann Cathrin Lübbe (grad 4) – Zanko grad
Marianne Muri (grad 4) – JJ Veronica
Heidi Løken (grad 4) – Nath Walker
Anne Cecilie Ore (grad 4) – Hest foreløbig ukjent
Silje Gillund (grad 3) – Dundee Klint
Karine Hestholm (grad 3) – Jesper
Hanne Nesheim (grad 2) – Argentina
Jens Lasse Dokkan (grad 1b) – Lacour II

Silje Gillund, som nå vurderer å legge opp etter årets EM, ser frem til å starte på hjemmebane, og planen for EM er klar: – Jeg skal fortsette den gode ridningen fra NM, sier hun: – Jeg er veldig fornøyd og stolt over og ha et så stort stevne for funksjonshemmede i Norge. Det blir et godt arrangement, og jeg gleder meg til å kunne representer Norge og er fornøy med å ha nådd alle mesterskapene jeg har satt meg som mål.

Vil du vite mer om EM for FH, klikk her.